Jouw coach

Hallo!

Mijn naam is Sandra Mucek-van Nielen.

Als ik 24 jaar geleden tegen een stevige burn-out aanloop begint mijn zoektocht naar wie ik ben, wat mijn drijfveren zijn en wat mijn blokkades vormen. Met elk inzicht en de daarmee samenhangende verandering, werd (en word!) ik steeds gelukkiger.

Gelukkiger met mijzelf, mijn omgeving, kortom, met het leven.

Zelfbewustzijn, zelfkennis, zelfinzicht en de vrijheid kunnen voelen om te zijn wie je werkelijk bent zijn sleutels naar een gelukkiger en rijker bestaan.
Het maakt dat je beter om kan gaan met tegenslag en meer geniet van het leven.
Hoe meer mensen dit kunnen bereiken, hoe mooier de wereld wordt, dat is mijn drijfveer om mijzelf als Coach aan te bieden.

Mijn zelfkennis heb ik gedurende de daaropvolgende jaren aangevuld met verdieping in diverse psychologische achtergronden en methoden, spirituele kennis en een tweejarige opleiding tot Life Coach bij het Atma Instituut.
Door mijn voormalige werk in- en met teams binnen het bedrijfsleven en de gezondheidszorg werd vooral mijn behoefte aan verbetering en begrip met betrekking tot communicatie en samenwerking versterkt.

Omdat ik al mijn hele leven zing, was het na mijn opleiding tot Life Coach een logische stap om ook als Zang Coach aan de slag te gaan. Op mijn geheel eigen wijze kan ik je laten ervaren hoe heerlijk het is om te (kunnen) zingen. Niets zo bevrijdend als zingen!

In 2015 heb ik het werken met Stemvorken ontdekt.
Stemvork therapie (fonoforese) is een fijne, zachte methode om op veel gebieden in lichaam en geest de (energetische) balans te herstellen. De harmonische trillingen (geluidsfrequenties) van de stemvorken worden overgebracht door er naar te luisteren, ze bij of op het lichaam te houden of ze over het lichaam te bewegen. Iedere stemvork heeft een unieke frequentie en invloedsgebied. Stemvorken werken gelijktijdig op alle niveau’s: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch.
Dit sluit zo goed aan bij mijn werkgebied en persoonlijke interesses dat het inmiddels een favoriet onderdeel is geworden binnen mijn praktijk.

Als Coach houd ik jou een spiegel voor, durf ik je uit te dagen, te prikkelen, met je te lachen, maar weet ik intuïtief ook waar zachtheid nodig is.
Ik ben betrokken en oordeelvrij.
Wat mijn werkwijze uniek maakt is de samenhang tussen alle methoden die ik als
Life Coach, Zang Coach en met Stemvork Therapie kan inzetten.

Liefs,
Sandra

Sandra's blog

Loslaten binnen je familiesysteem
25 sep 02:28 pm

Iedereen heeft (biologische) ouders. Je ouders zijn wie ze zijn met al hun goede en minder goede...

Contact met het lichaam voor dummies
4 sep 04:17 pm

Hallo lieve lezer, Doodgegooid wordt je met adviezen over hoe je uít je hoofd en ín contact...